*** 2018 ***

Hallo ! Een heleboel dingen dit jaar : 

In februari drie weken toer in Noorwegen met Aurélie Dorzée ; we brengen voor het eerst onze nieuwe muzikale theaterproductie “La Linea”, spannend ! In mei brengen we ook enkele try-outs and showcases in waalse cc’s. 

In de rest van het voorjaar een kleinkunsttoernee langsheen de vlaamse cc’s met Laîs en een toffe band. 

Voor zij die zich willen verdiepen in de DADGAD folkgitaar , deze zomer een heerlijke cursus in Neufchateau . 

Ik heb ook plaat opgenomen met nederlandstalige liederen van Wiet van der Leest, met Vera Coomans, Soetkin Collier, Sara Salverius en Thomas Desmet, voor in het najaar. 

Iets wat ik al lang wilde doen en het is er eindelijk van gekomen : Ik heb een instrument besteld bij de legendarische luthier Philippe Moneret uit Mirecourt. ’t Is iets wat eigenlijk nog niet bestaat, een soort hybride tussen een mandocello en een Cretenzische laouto. 

Aurélie en ik zijn momenteel ook twaalf prachtige nederlandse liedjes van Eva Deroovere aan het arrangeren; deze zomer nemen we die met haar op in een kasteel in luxemburg. 

Oh yes, and one more thing : in de herfst komt mijn album met Neeka uit “Beside the Sea”, niet op CD, Vinyl maar op K7  ! (en digitaal ), samen met een gezellige toernee door muziekclubs.

 

 

1 comment

 • alex

  alex la

  "tomtheuns" is a great band and your music is great11 fedloan fedloan servicing [url=http://www.my-fedloan.com/]Fedloan[/url] fedloan student loans

  "tomtheuns" is a great band and your music is great11
  fedloan
  fedloan servicing
  Fedloan
  fedloan student loans

Add comment