Belgian based folksinger and fingerstyle guitar player (DADGAD)

Beside The Sea

New album by Tom Theuns & Neeka 

free download here

"Betoverend. Innemend. Verbluffend" 

(Het Belang Van Limburg)

 

 

 

news 

Dit jaar gaan Aurélie en ik een paar keer terug naar Noorwegen  ; we brengen er onze nieuwe muzikale theaterproductie “La Linea” .

Nieuw album : Wereldbrand :Honderd jaar geleden kwam er een einde aan de Eerste Wereldoorlog, in België Groote Oorlog genoemd. De groep Frontier Caféband (o.a. Vera Coomans, Soetkin Collier, Wiet Van de Leest, Tom Theuns e.a.) heeft een afwisselend liedprogramma in het Nederlands, Frans en Duits gemaakt, waarbij de vrouw aan het woord is: moeders, echtgenotes, dochters, zussen, verenigd door verdriet, troost en hoop op weerzien. Gedichten van War Poets Theodor Kramer en Siegried Sassoon en liedteksten van o.a. Wim Chielens en Marc Hauman, arrangementen en melodieën van Wiet Van de Leest

Iets wat ik al lang wilde doen en het is er eindelijk van gekomen : Ik heb een instrument besteld bij de legendarische luthier Philippe Moneret uit Mirecourt. ’t Is iets wat eigenlijk nog niet bestaat, een soort hybride tussen een mandocello en een Cretenzische laouto. 

Aurélie en ik hebben ook twaalf prachtige nederlandse liedjes gearrangeerd en geproduced van en met Eva Deroovere . Samen met engineer Peter Van Laerhoven een week in het Kasteel Claireaux in Luxemburg verbleven om dit op te nemen. 

 

 

 

All my CD's are available for only 10 € + freight
Please contact me 

 Join my mailing list for the latest news